Search the Community

Showing results for tags 'labjack t7'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • DAQFactory
    • Alarming
    • Channels, Conversions and general data acquisition
    • Graphing
    • Logging
    • Modbus
    • Networking: web, email, FTP etc.
    • PID
    • Screen Components and User Interface
    • Sequences and scripting
    • Serial Communications
    • General DAQFactory
    • DAQFactory and the LabJack
    • DAQFactory Express
    • DAQConnect
    • DAQFactory New Feature Requests
    • The DAQFactory Guru's Articles
    • DAQFactory Newletters

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi I am struggling to log (and graph) a number of global variables that have been calculated in sequences. Have got the graphing working but it wont log the data for me. I have logging set up for raw data from inputs and am wanting to log the global variables for a few hours at a time so from what I can see logging may be better suited than export sets. I have created a test channel for each variable I want to log (and graph) as below: I then have a sequence running to make the variable a string in the channel While (1) Graph_DT_Flow.AddValue(insertTime(DT_Flow,systime(),0)) Graph_kW.AddValue(insertTime(kW,systime(),0)) delay(1) endwhile This allows me to graph the channels which is working but when I try to log them the column when opened in excel only has the heading. If you could help with this it would be amazing!!
  2. Hi I am trying to create a graph that begins at zero at a zero time stamp. However when I change the graph x expression (in graph properties) from "time" to anything referencing "systime()" the trace disappears. My approach was to use the start time from a button that runs the below code: global expStartTime1 = systime() // Test Phase Timer global expStopTime1 = 0 global GraphTime = Time() and create a graph using the x expression "systime()-expStartTime1" (with bottom axis set to time and date). I have tried heaps of things but it appears that when systime() is used I lose the data? Any help would be really appreciated.