Search the Community

Showing results for tags 'timestamp'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • DAQFactory
    • Alarming
    • Channels, Conversions and general data acquisition
    • Graphing
    • Logging
    • Modbus
    • Networking: web, email, FTP etc.
    • PID
    • Screen Components and User Interface
    • Sequences and scripting
    • Serial Communications
    • General DAQFactory
    • DAQFactory and the LabJack
    • DAQFactory Express
    • DAQConnect
    • DAQFactory New Feature Requests
    • The DAQFactory Guru's Articles
    • DAQFactory Newletters

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi all, I've been working on streaming some data, namely some digital inputs on FIO4-7. I'm successfully streaming channel 193 and getting good data. However, when I try to use scanrates>1000, I start running into timestamp issues, where blocks of data all have the same timestamp. My guess is that it's an issue using excel time - perhaps excel time doesn't have capacity for resolution > .0001 seconds? When I turn off excel time, it seems to run fine (obviously I have to calculate time differently since it's now seconds from 1970). In case I wanted to use excel time, do you know a way around the limitation in resolution? Thanks!