Sign in to follow this  
paulneal

help screen

Recommended Posts

Hi,

when i use the system.help("c:\help.htm")

This works fine on my computer although it does hang daqfactory if it cannot find the file. so i put a file exist check before.

However it does not appear to work on the target machine. the files are there etc, is there anything in windows that i need to turn on.

Paul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Newer releases of Windows (Windows 7 and I think Vista) do not allow access to the root folder without admin privileges. Try putting it in c:\DAQFactory instead.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It appears to work in Windows 7, But not in when i transfer it over to XP. I have coppied all of the files to the directory.

I also have an issue with modbus slave. Is there any issues with it on windows 7. I have a modbus master remotely which comes into us through our router. I have run a modbus slave simulator which works fine but i do not receive anything on the comms monitor. This software has been working fine for a few weeks until my pc packed in, my new one is on 7. I have turned all of the firewalss of etc. i know it is not a lot to go on but i just wondered if there is anything in 7.

Paul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No issues that I know of. Windows 7, however, has a lot of weird security things. The mod slave simulator you are using is on TCP as well? Make sure its not running at the same time as DAQFactory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this